Opis
Technologia Surf
Podczas działania systemu Surf w piekarniku Beko, oprócz centralnego nawiewu z wentylatora, gorące powietrze jest nawiewane do środka komory także przez specjalne otwory wentylacyjne, umieszczone w bocznych ściankach urządzenia. Dzięki temu potrawa jest pieczona bardziej równomiernie – zarówno z przodu, jak i z tyłu oraz z boków. Dzięki technologii Surf możliwe jest także jednoczesne efektywne pieczenie potraw na trzech różnych poziomach.
Split & Cook – piekarnik 4w1
Technologia Split&Cook oferuje możliwość podzielenia piekarnika przy użyciu specjalnego separatora. Dzięki temu możliwe jest jednoczesne pieczenie dwóch różnych potraw , ustawiając dla nich różne czasy i temperatury pieczenia.
Prowadnice teleskopowe
Dzięki prowadnicom teleskopowym można bezpiecznie i łatwo wysunąć tacę z gorącym daniem, unikając przypadkowego poparzenia.
Drzwi z pełnego szkła
Drzwi piekarnika zarówno od zewnątrz jak i od wewnątrz wykonane są z pełnego szkła i pozbawione śrub oraz załamań, co ułatwia czyszczenie. W niektórych modelach możliwe jest wyjęcie wewnętrznej szyby w celu dokładniejszego umycia.
Pojemność XXL
Pomimo standardowych wymiarów zewnętrznych, nowa gama piekarników z wnętrzem XXL oferuje zwiększoną pojemność użytkową – aż 80 litrów. Pozwala to upiec bardzo duże danie czy przygotować obiad dla dużej rodziny. Dzięki zwiększonemu wnętrzu, użytkownik ma do dyspozycji aż 6 poziomów dla tac.
Miękkie zamykanie drzwi
Dzięki zastosowaniu specjalnych zawiasów, drzwi wybranych piekarników Beko zamykają się delikatnie, cicho i w wygodny sposób.
Drzwi z nanopowłoką
Drzwi z szybą pokrytą od wewnątrz nanopowłoką są wyjątkowo odporne na zabrudzenia i dłużej zachowują czystość, dzięki czemu niepotrzebne staje się uciążliwe szorowanie trudnych do usunięcia pozostałości. Technologia ta oznacza dla użytkownika oszczędność czasu i pieniędzy.
Katalityczny system czyszczenia
Specjalnie zaprojektowana, katalityczna tylna ściana urządzenia zapobiegnie przywieraniu tłuszczu i ułatwi utrzymanie piekarnika w czystości.
Pieczenie w niskich temperaturach
Perfekcyjna pieczeń to mięso jednocześnie kruche i wilgotne. Uzyskanie takiego efektu przy tradycyjnym sposobie pieczenia, czyli w temperaturze 180, a nawet 200 st. C, wcale nie jest łatwe. Wystarczy jednak zastosować ten specjalny program, a pieczona szynka, schab czy karkówka będą rozpływały się w ustach.
Pieczenie 3D
Pieczenie 3D to nowa generacja pieczenia, która aktywuje wszystkie elementy grzewcze i działa wielowymiarowo. Górna i dolna grzałka, grzałka owalna w połączeniu z wentylatorem działają sekwencyjnie dla równego rozłożenia ciepła w całym wnętrzu. Pieczenie 3D pozwala także piec kilka potraw jednocześnie.
Intuicyjny wyświetlacz tekstowy
Intuicyjny wyświetlacz w języku polskim pozwala na łatwe zarządzanie piekarnikiem. Dzięki niemu szybko wybierzemy potrzebną funkcję. Dodatkowo wyświetlacz idealnie wpisuje się w nowoczesną estetykę produktu.
$nbsp;
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.